Datafeil forsinket alle Delta-fly

Dataproblemer gjorde at alle mandagens avganger ble forsinket for det amerikanske flyselskapet Delta (oppdatert).

Delta - Foto: AP
Næringsliv

Dataproblemer førte til store forsinkelser for mandagens flyavganger hos det amerikanske flyselskapet Delta.I morgentimene mandag ble alle avgangene til det amerikanske flyselskapet forsinket. På ettermiddagen ble et begrenset antall avganger gjenopptatt, flere timer etter at datafeilen først ble oppdaget.Årsaken til feilen skyldtes et strømbrudd ved et av selskapets anlegg i Atlanta i USA. Ifølge nettsiden FlightAware var det minst 858 innstillinger og 7.359 forsinkelser på fly mandag.Delta flyr ikke direkte til Norge, men har avganger mellom USA og Paris og Amsterdam.Problemet rammet ikke fly som allerede var i luften da feilen oppsto. Reisende fikk beskjed om flyselskapets dataproblemer gjennom selskapets Twitter-konto. (©NTB)

luftfart
delta air lines
Nyheter
Næringsliv