En pris til alle koster Spotify dyrt

- Spotify taper penger på en-pris-til-alle-modellen, advarer Bloomberg-kommentator Shira Ovide.

- Spotify taper penger på en-pris-til-alle-modellen, advarer Bloomberg-kommentator Shira Ovide.
Næringsliv

Abonnement for 10 dollar per måned er ikke bærekraftig for Spotify advarer Bloomberg-kommentator Shira Ovide. - Spotify taper penger på en-pris-til-alle-modellen, sier hun.Samtidig ser hun at andre nisjeaktører kommer opp som alternativer.NB: Trykk play i videoruten øverst dersom ikke avspillingen starter automatisk. Spotify planlegger børsnotering i løpet av første halvår 2017. Selskapet har tapt penger alle de ti årene som har gått siden oppstart.Plateselskapene tar rundt 55 prosent av Spotifys salgsinntekter og publishere får også en cut. Samtidig opplyser Bloomberg i en artikkel fra medio juni at Apple betaler platelselskapene 57,5 prosent av salgsinntektene fra strømmetjenesten Apple Music.

spotify
strømmetjenester
Nyheter
Næringsliv