- Et fantastisk godt år

Nordens første spisested med tre Michelin-stjerner, Maemo, gikk i fjor for første gang i pluss på driften.

Tore Meek
Næringsliv

Stjernerestauranten Maaemo gikk i 2015 i pluss på driften for første gang, skriver Dagens Næringsliv.- Vi hadde et fantastisk godt år ifjor, sier kjøkkensjef og medeier Esben Holmboe Bang til avisen.- Selv om vi ikke måler vår suksess på økonomi, må restauranten gå rundt, påpeker han.Tidligere i år fikk Maemo, som første spisested i Norden, tre stjerner i Michelin-guiden. Holmboe Bang ble selv kåret til verdens beste unge kokk av magasinet Elite Traveller i april, og Maaemo klatret til 61. plass på Restaurant Magazines liste over verdens beste restauranter. Restauranten omsatte i fjor for 15,89 millioner kroner, og satt igjen med et driftsresultat på 0,14 millioner kroner. Resultatet før skatt endte på minus 0,08 millioner kroner.- Frem til nå har vi investert heftig i restauranten, 2015 var det første året med moderate investeringer og det første året hvor driften kommer frem i resultatet, sier Holmboe Bang

maemo
restaurant
Nyheter
Næringsliv