Gunnar Kaares søppeltaxi håvet inn 9,4 millioner

Det meste går av seg selv når det begynner å gå rykter på byen.

Næringsliv

Andres dritt gir profitt for Søppeltaxi. I fjor knuste selskapet alle rekorder, og økte inntjeningen med 270 prosent, skriver Finansavisen onsdag.I løpet av fjoråret omsatte selskapet Søppeltaxi for 9,4 millioner kroner, fikk et driftsresultat på 1,8 millioner kroner og et årsresultat på 1,3 millioner kroner.- Har du først kommet deg inn i en nisje, begynner det å gå rykter på byen. Da går det meste av seg selv, men veien dit er lang, sier Gunnar Kaare Hansen (60), daglig leder og eier i Søppeltaxi, til Finansavisen.Å bli kvitt søppel er en kjent problemstilling for de fleste. For Hansen, som også er gründeren bak selskapet, startet det hele med irritasjon over hvor vanskelig det var å bli kvitt søppel, spesielt i bynære områder.- Mye av suksessen skyldes at vi har klart å orientere oss mot en konkret nisje. For oss har det vært avgjørende å finne nisjen før alle andre gjør det. Skal man klare det, må man holde kortene litt tett til brystet. Det som er behagelig med vårt firma, er at ingen av kundene utgjør mer enn to prosent av omsetningen. Mister vi en av kundene, så gjør ikke dette et massivt utslag, sier Hansen til Finansavisen.Bedriftsmarkedet står for over 75 prosent av omsetningen til Søppeltaxi, og kundene er ifølge Hansen stort sett butikker og tjenesteytende bedrifter.Det siste året har selskapet hatt en liten nedgang i Stavanger, men vokser i byer som Trondheim, Bergen og i områdene rundt Østlandet. Ifølge Finansavisen ser ikke Hansen noen skjær i sjøen i tiden som kommer.- Slik det ligger an nå, regner jeg med at vi kommer til å øke omsetningen med mellom 1,1 og 1,5 millioner kroner i 2016, avslutter Hansen. 

søppeltaxi
avfall
grunder
Nyheter
Næringsliv