Har nær tredoblet prisene

OL-deltakere må regne med å betale ekstra mye når de handler inne i OL-landsbyen. Prisnivået kan være opp mot det tredoble sammenlignet med ute i selve Rio.

Sommer OL i Brasil 2016 Foto: Reuters video
Næringsliv

Det er den brasilianske avisen Globesporte som rapporterer om de forhøyede prisene som OL-deltakerne må ut med.Avisen bruker en adapter som eksempel. I en butikk i OL-landsbyen koster den 200 real (550 kroner). Ute i vanlige butikker er prisen det halve. En myggspray, som ofte er nødvendig grunnet zikaviruset i Brasil, går for 145 kroner, noe som er tre ganger så dyrt som utenfor OL-landsbyen.Avisen har snakket med blant andre svensker og argentinere som er overrasket over de store prisforskjellene. (©NTB)

ol
brasil-ol
rio de janeiro
Nyheter
Næringsliv