Kristoffersen skrev under landslagsavtale

Alpinisten Henrik Kristoffersen (22) fikk det ikke helt som han ville, men har likevel skrevet under landslagsavtalen med Norges Skiforbund, melder NRK.

Næringsliv

I likhet med Aksel Lund Svindal ønsket han å promotere sin egen private sponsor Red Bull på hjelmen, men det får han ikke.– Han skal ha Telenor på hjelmen og lueplagg, sier NSFs kommunikasjonsansvarlig, Espen Graff til kanalen.Årsaken til at Svindal får bruke egen sponsor på hjelm og lueplagg, er at avtalen med Telenor ble skrevet under etter at Svindal fikk godkjent bruk av Red Bull på hjelmen under konkurranse.– Henrik har skrevet under en landslagsavtale. Det innebærer at han er en del av landslaget som alle de andre utøverne, og at han profilerer landslagets samarbeidspartnere på lik linje som de andre utøverne, sier Graff.Kristoffersen brukte tid før avtalen med skiforbundet kom i stand. Den nye avtalen er ettårig.– Det var et vanskelig valg. Ellers hadde han skrevet under for lenge siden, fastslår far og manager Lars Kristoffersen. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv