Nå slutter Nike å produsere golfutstyr

Tiger Woods og andre golfprofiler må bytte leverandør etter at sportsgiganten Nike har besluttet å stanse produksjonen av golfutstyr.

Tiger Woods (AP Photo/Steve Helber)
Næringsliv

I en pressemelding opplyser Nike at de vil konsentrere sin utvikling på golffronten om sko og klær. Det betyr at selskapet slutter med køller, baller, bager og annet utstyr.– Vi jobber for å være den ubestridte eneren innen golfsko og -tøy. Dette vil vi oppnå ved å investere i prestasjonsinnovasjon for utøvere og å levere en bærekraftig økonomisk vekst for Nike Golf, sier Trevor Edwards i Nike i pressemeldingen.Golfstjernen Tiger Woods har samarbeidet med Nike siden han ble proff i 1996, og han er fortsatt selskapets viktigste sponsorprofil. I tillegg har Nike andre, store spillere som Rory McIlroy og Brooks Koepka i sin stall.Nike uttaler at de ikke ser for seg å miste noen av utøverne de sponser, selv om de nå må få mye av utstyret sitt fra andre leverandører. (©NTB)

golf
nike
Nyheter
Næringsliv