Ny toppjobb for Thorodd Bakken

Får ansvaret for Nordeas storkunder.

Næringsliv

Thorodd Bakken er utnevnt til leder av nyopprettede Corporate & Investment Banking (C&IB) Norway, og går inn som medlem av Corporate & Investment Bankings lederteam i Nordea, skriver banken i en pressemelding.Bakken får dermed ansvaret for storkundeavdelingen, samt investeringbanksdelen av Nordea i Norge.- Thorodd har omfattende erfaring med å lede en kompleks organisasjon og sette sammen de riktige personene og skape en felles kultur og retning. I tillegg kan han vise til svært gode resultater, sier sjefene for C&IB globalt, Svante Andreen og Mathias Leijon.Bakken har siden 2012 ledet rente- og valutaavdelingen i Nordea Markets. Siviløkonomen har tidligere arbeidet for SEB og Citibank.- Vi ønsker å løfte ambisjonsnivået for strategisk dialog med kundene. Målet med sammenslåingen er et enda tettere samarbeid mellom de ulike delene av vårt tilbud til store institusjoner og virksomheter i Norge. Vi skal rett og slett bli en viktigere samarbeidspartner for kundene våre, sier Bakken i en kommentar.Han begynte i sin nye stilling 1. august.

thorodd bakken
nordea
Nyheter
Næringsliv