Rekordmåned for Ryanair

Det irske lavprisselskapet Ryanair fortsetter veksten. I juli var kun fire av 100 flyseter ledige i gjennomsnitt.

RYGGE 20130411.Fly fra Ryanair på Moss lufthavn Rygge.Foto: Marte Christensen / NTB scanpix Christensen, Marte
Næringsliv

Selskapet melder at passasjerveksten i juli i år var på 12 prosent sammenlignet med samme måned i fjor.Totalt fraktet flyselskapet 11,3 millioner passasjerer i juli i år, mot 10,1 millioner i juli 2015. Passasjerveksten på årsbasis har gått opp med 16 prosent sammenlignet med i fjor på samme tid.Ryanair er med det også europas største flyselskap, målt i flydde passasjerer.Kabinfaktoren i juli i år gikk opp med 1 prosentpoeng til 96 prosent sammenlignet med samme måned i fjor.– Juli var en rekordmåned for Ryanair, og vi er det første flyselskapet i verden til å fly over 11 millioner internasjonale passasjerer i en måned med en kabinfaktor på 96 prosent, sier markedsdirektør Kenny Jacobs i Ryanair. 

luftfart
fly
ryanair
Nyheter
Transport
Næringsliv