Stordalen og Buchardt kjøper eiendommer for nesten én milliard

Petter Stordalen og Anders Buchardt går sammen og kjøper ut eiendommer for nær en milliard fra det gjeldstyngede konsernet Otium. Blant eiendommene er boligprosjektet Drangsvann ved Kristiansand.

Formelt er Otium selger, men bak står Nordea og flere banker, skriver Dagens Næringsliv. Kjøper er Stordalens Home Invest og Buchardts heleide selskap Abactus med 50 prosent hver.– Det er først og fremst i eiendommen Drangsvann, ti minutters kjøring øst for Kristiansand, de største verdiene ligger, sier Buchardt. Planen er å bygge 2.000 boliger og omfattende infrastruktur, noe som vil ta minst 15 år.– Drangsvann har alle forutsetninger for å bli en fantastisk ny bydel i Randesund, som allerede er et populært boligområde, skriver Stordalen til avisen.Nordea ønsker ikke å kommentere kjøpet. (©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også