Terror skaper turbulens for flyselskap

Den siste tids terrorangrep i Europa har skapt turbulens for Lufthansa, medgir det tyske flyselskapet. 

Næringsliv

Resultatene for andre kvartal har gått ned 17 prosent, og antallet forhåndsbestillinger har også falt kraftig, melder selskapet.– Grusomme terrorangrep gjør at folk føler seg utrygge. På grunn av gjentatte angrep i Europa, i tillegg til økonomisk og politisk usikkerhet, ser vi at forhåndsbestillinger, spesielt på langdistanseflyginger, har falt dramatisk, sier Lufthansas økonomidirektør Simone Menne.Resultatet i første halvår lå hele 55 prosent lavere enn i samme periode i fjor, opplyser Lufthansa.Også Air France-KLM har gitt uttrykk for at terrorfrykt og terrorangrep påvirker flyselskapets økonomi. (©NTB)

lufthansa
Nyheter
Næringsliv