Tidligere NHO-sjef måtte bytte nummer etter svindeltelefoner

Etter tallrike telefoner fra svindlere som utga seg for å tilhøre Microsoft, gikk Diderik Schnitler lei. 

Næringsliv

Etter å ha hatt samme mobilnummer i 25 år måtte tidligere NHO-sjef Diderik Schnitler skaffe seg nytt etter at nummeret hans ble misbrukt, skriver VG. - Det er forunderlig at det ikke går an å stoppe dette. Jeg byttet telefonnummer for en måned siden. Da orket jeg ikke mer og måtte bite i gresset, forteller Schnitler til avisen.Ifølge VG skal misbruket ha begynt for et halvt år siden, og at det roet seg litt etter at han i samråd med Telenor fikk lagt inn et sperrefilter som blokkerer svindelanrop, men det stoppet ikke alle. - Ukentlig fanger vi opp og blokkerer 100.000 til 200.000 anrop fra "spoofede" nummer, sier pressekontakt Magnus Line i Telenor til avisen. Han forklarer at "spoofede" nummer er manipulerte nummer som utgir seg for å være norske. 

telenor
diderik schnitler
spoofede nummer
Nyheter
Næringsliv