Tok ut 55 millioner i utbytte

Tove Kvammen Midelfart løftet overskuddet i sitt investeringsselskap i fjor.

Næringsliv

Tove Kvammen Midelfart tok i fjor ut et ekstraordinært utbytte på 55 millioner kroner fra sitt investeringsselskap Pagano AS, skriver Dagens Næringsliv.Selskapet investerer i fast eiendom, verdipapirer og renteinnskudd, og etter et overskudd på 11,7 millioner kroner i 2014, steg resultatet ifølge avisen litt til 13,5 millioner kroner i fjor.Paganos eiendomsvirksomhet gir husleieinntekter på om lag en million kroner i året, og det er utbytte og andre utdelinger som i fjor utgjorde størstedelen av inntektene med 10 millioner kroner. I tillegg kommer andre finansinntekter på fem millioner kroner.Ved årsskiftet hadde selskapet en egenkapital på 131 millioner kroner.Tove Kvammen Midelfart er enken etter kosmetikkarvingen Finn-Erik Midelfart, som døde i 1995. Stedøtrene Celina og Hermine Midelfart kjøpte Kvammen Midelfart ut av familiebedriften i 2009.

tove kvammen midelfart
pagano as
Nyheter
Næringsliv
Børs