- Dette er min hobby. Og den er både morsom og lønnsom, sier eiendomskonge Arthur Buchardt 25 år etter åpningen av hans første hotell på Hafjell og noen måneder før byggingen av Norges høyeste trebygning starter i Brumunddal, til DN.I Brumunddal 15 kilometer nord for Hamar, der Buchardt selv bodde i 28 år, er de siste detaljene før byggestart. 1. februar neste år i ferd med å falle på plass. Ifølge avisen skal Mjøstårnet rage 80 meter til værs med 18 etasjer hotellrom, restaurant, konferanselokaler, leiligheter og kontorer. Første byggetrinn med badeanlegg er på 18.000 kvadratmeter. 21 av 27 leiligheter er solgt. I neste byggetrinn på 12.000 kvadratmeter kommer ytterligere 75 leiligheter.- Alle politikere snakker om at mulighetene i fremtiden ligger i det såkalte grønne skiftet. Men ingen av dem har sagt hva det egentlig er for noe. Jeg har tenkt at det kanskje er å vise at det går an å bygge store og komplekse næringsbygg i tre. Derfor skal jeg vise at det går an å bygge et stort trehus der vi tar utfordringen med å redusere CO2-avtrykket i byggeindustrien på alvor og der vi viser at innlandet har den nødvendige kapasiteten og kompetansen, sier Buchardt til DN.Han forteller at dette er et signalprosjekt som vil vise hvordan fremtidens byggeprosjekter kan løses-  De aller meste av kontorarealene er allerede utleid, sier han, og forteller at hotelldelen får 72 rom.- Enten vil vi drive hotellet selv eller så leier jeg det ut til en av kjedene. Akkurat det er min minste bekymring, sier han til avisen.