Den norske Lyng-familien har solgt sin del av Anfi del Mar ved Arguineguin på Gran Canaria, som ble grunnlagt av den fargerike forretningsmannen Bjørn Lyng, til hotellkjeden IFA Hotels.Ragnar Lyng bekrefter overfor Canariajournalen.no at prisen er på 41,2 millioner euro, eller 381,5 millioner kroner, og at overtagelsen skjer umiddelbart.Dermed er det ingen norske eierinteresser igjen i Bjørn Lyngs storslåtte ferieanlegg som han grunnla for 27 år siden.- Hva er hovedårsaken til salget?- Uenighet om forretningsfilosofi. Først og fremst i hvordan en kunde skal behandles. Fornøyde kunder kommer tilbake, igjen og igjen, tar med seg flere, og gir god omtale som styrker ditt varemerke. Det handler også om respekt for andre mennesker som grunnholdning, sier Ragner Lyng til Canariajournalen.Anfi del Mar har 869 leiligheter fra 80 til 360 kvadratmeter, en kunstig strand og en kunstig øy, åtte store badebassenger, spa, vannsportsenter, kjøpesenter med 20 butikker, barer og restauranter.