Tidal kreves for 4,5 millioner kroner i manglende betalinger til teknologiselskapet Rockville etter et mislykket Telenor-samarbeid i Pakistan, skriver Dagens Næringsliv.Det pakistanske selskapet stevner tjenesten for retten i Norge. Tidal leverte plattformen, Telenor merkevaren og Rockville musikken til en abonnementsbasert strømmetjeneste som ble kalt «Telenor Music – powered by Wimp».Avtalen trådte i kraft i oktober 2014. Tidal skulle betale Rockville for bruken av musikken over ti terminer. Men fra og med mai 2015, etter fire av ti terminer, sluttet betalingene å komme, ifølge Rockvilles advokater.Rockville ga beskjed om at de ville ha pengene sine. Tidal svarte i desember 2015 med å kreve at avtalen ble hevet.Tirsdag skrev avisa om hvordan konsernet Aspiro, hvor Tidal utgjør nesten all virksomhet, gikk med 239,5 millioner svenske kroner i underskudd etter skatt i fjor.Tidal skal også slite med å betale regningene sine i tide, viser oversikter fra kredittopplysningsselskapene Soliditet og Kreditupplysning per 8. september.Saken skal etter planen gå i Oslo tingrett i januar 2017. (©NTB)