Danske Bank etablerer en ny avdeling innen private banking, Private Wealth Office – kun for familier med formue rundt 100 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv.- Dette er en ny avdeling som vil tilføres både ansatte og kunder fra den eksisterende private banking-enheten, men hvor mange kunder dette blir og hvor mye de har til forvaltning, er ikke klart ennå, sier kommunikasjonssjef i Danske Bank, Stian Arnesen, til avisen.Danske Banks norgessjef Trond F. Mellingsæter sammenligner den nye avdelingen med en Tesla.- Noen kunder er spesielle. De passer ikke inn i våre formelle strukturer. Det må vil tilpasse oss. Denne enheten skal være en Tesla som våger å legge seg i venstrefeltet. Vi må tørre å utfordre oss selv og våre egne strukturer når kunden skal stå i sentrum, sier Mellingsæter til DN.