Buchardt driver business på «gamlemåten»

Til tross for at eiendomskongen Arthur Buchardt bygger høyteknologiske hoteller i hele Norden, skyr han epost.

Arthur Buchardt. Foto: Finansavisen
Næringsliv

Eiendomskonge Arthur Buchardt foretrekker penn og papir - og driver business på «gamlemåten», ifølge VG.- Mane tør ikke ringe og sender mail i stedet. Det er et onde, sier Arthur Buchardt til VG. Avisen skriver at hotellkongen rundt tre ganger i uken flyr fra Gardermoen for å møte folk - følge opp prosjekter og skape relasjoner. Mye kunne sikkert vært løst på mail, men Buchardt vil treffe mennesker, selv om det vil si å fly til København for et møte som varer noen minutter.- Det gikk veldig fint for 40 år siden, og jeg har postkasse. SMS er jeg god på, faktisk har jeg hatt mobil siden 1977. Jeg mener det er et overforbruk av mail, et misbruk, sier Buchardt til VG.Skattelistene som ble sluppet natt til fredag viser at Arthur Buchardt har en formue på 56.105.864 kroner.

skattelisten
skattelistene
arthur buchardt
eiendom
hotell
investor
Nyheter
Næringsliv