Har fått tilsagn om konsesjon for Rygge

Det nyopprettede selskapet som vil fortsette driften av Moss Lufthavn Rygge har fått tilsagn om konsesjon.

Ryanairfly på Rygge Flyplass - Foto: Scanpix
Næringsliv

TV 2 melder at selskapet Rygge Airport har fått tilsagn om konsesjon fra Samferdselsdepartementet.– Vi har fått beskjed om at vi får et tilsagn om konsesjon, som i praksis betyr at såframt vi tilfredsstiller alle formelle krav, vil departementet gi oss konsesjon for drift av Moss Lufthavn Rygge, sier daglig leder Knut R. Johannesen i Rygge Airport AS.Fortsatt gjenstår en avtale med dagens eiere. Orkla og Olav Thon eier 40 prosent hver av flyplassen.– Det er fortsatt et åpent spørsmål hvordan dagens flyplassoperatør vil forholde seg til vårt initiativ, enn så lenge forholder vi oss til staten, sier Johannessen.Dagens eiere legger ned driften av flyplassen om drøye to uker. Johannesen sier at planen er å få til en gjenåpning i mars, april. (©NTB)

rygge airport
Nyheter
Næringsliv