Konkursskred - hele 33 konkurser mandag

I dag, mandag, ble hele 33 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Brønnøysundregistrene kunngjorde i dag konkursåpning i 25 selskaper.Østfold: Halden Jernvare & Interiør AS.Akershus: Gulvleggeriet AS; Landmåling Øst; Myklebust A AS; Premium Cars AS.Oslo: Klimateknikk Rør AS; Manual Design AS; Oslo Cafedrift AS; Tibby AS; Tiboc AS; Tibsa AS.Buskerud: Comperco AS; Drammen Varme og Sanitær AS.Vestfold: Mål O Mening AS.Aust-Agder: Dannevig Handel AS.Vest-Agder: Krem AS.Hordaland: Bellevue Lyststedet AS; Neumannsgaten Eiendom AS; PSO Maritime AS; Vangsnes Transport & Distribusjon AS.Sogn og Fjordane: Blomsterhagen Restaurant AS.Sør-Trøndelag: Makro Buffet og Restaurant AS.Nord-Trøndelag: Skeikom AS.Nordland: Ballangen Maskin AS.Troms:  Harstad Bygg og Anleggsteknikk AS.I tillegg ble åtte personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.