Kronen har ikke vært sterkere siden i fjor sommer

Har ikke sett 8,95 mot euro siden juli 2015.

Kronen holder seg rundt de sterkeste nivåene mot euro siden juli i fjor.EURNOK var nede på 8,95-tallet på det laveste i går, etter å ha holdt seg mellom 9,00 og 9,07 noen dager. I onsdagens handel står krysningen i 8,956, noe som tilsvarer en liten svekkelse.- Det er ikke de helt tydelige driverne bak bevegelsen. Den siste tiden har vi sett at internasjonale investorer er på vei tilbake til kronen. Kronen er fortsatt svak, og med endringen i det makroøkonomiske bildet gjennom høsten er det forståelig at flere vil inn i kroner, skriver Nordea Markets i dagens morgenrapport.Ellers i valutamarkedet svekker dollaren seg for tredje dag på rad. Sannsynligheten for en renteøkning fra Federal Reserve har falt noe etter gårsdagens tall som viste at september-inflasjonen i USA steg mindre enn ventet.- Noe av optimismen i dollar har sluknet denne uken. Med en kjerneinflasjon som kom inn litt under forventningene, og definitivt lavere enn i august, bidrar det til at en ikke vil jage en sterkere dollar prematurt, sier seniorøkonom Vishnu Varathan i Mizuho Bank i Singapore til Bloomberg.USDNOK står onsdag i 8,148, noe som tilsvarer en liten kronestyrkelse i dagens handel.