- Noe av det viktigste vi gjorde

Den nye Finn-sjefen tenker stort.

Eivind Yggeseth
Næringsliv

Han startet karrieren i Silicon Valley da it-boblen sprakk og lærte at man må kjempe for å lykkes. Nå har den nye Finn-sjefen Anders Skoe (40) fått konkurranse på hjemmebane fra Facebook, skriver DN. - Vi følger med på markedet. Facebook har testet denne typen funksjonalitet gjennom året, og det er en naturlig utvikling at de nå lanserer den bredere. Samtidig har Finn.no all-time high både i annonser og trafikk i år, og spesielt etter sommeren har vi sett en veldig sterk utvikling, sier Skoe til avisen.- I tillegg til allerede eksisterende funksjonalitet fortsetter vi også vår produktutvikling, både lokalt i Finn og i samarbeid med resten av Schibsted, fortsetter han.- Du har jobbet fem år for Google i USA. Hva tar du med deg derfra i ny jobb?- Å tenke stort! Noe av det viktigste vi gjorde, var å tenke skalerbarhet, altså hvor mange mennesker man påvirket med det man jobbet med og hvor store inntekter det ga. Det har preget meg i etterkant, og som toppsjef i Finn.no skal jeg utfordre oss på å tenke enda større, sier Skoe til DN.

teknologi
Nyheter
Næringsliv