Norwegian til Latin-Amerika

Norwegian ekspanderer kraftig på langdistanse og mener det kan bli aktuelt å fly til Latin-Amerika fra 2018.

For to uker siden var CEO i Norwegian, Bjørn Kjos, på besøk i Argentina for å sjekke ut mulighetene for å starte flyruter til landet.I et intervju med Bloomberg, sa han da at flyruter til den argentinske hovedstaden, Buenos Aires, kunne bli startet innen de neste 12 månedene, dersom de nødvendige myndighetstillatelsene ble innvilget.I forbindelse med dagens kvartalspresentasjon, sier han imidlertid at det uansett ikke vil bli aktuelt med flyruter til det Latin-Amerikanske kontinentet før i 2018.-Vi har ikke produksjonsmulighet før i 2018, det er det absolutt tidligste vi kan få til med tanke på flyvninger til Latin-Amerika, sier Kjos til TDN FinansArgentina som han i intervjuet med Bloomberg, omtalte som en "skjult perle" og "destinasjonen med det største potensialet han hadde sett", er sammen med Chile, den mest sannsynlige destinasjonen.-De store folkerike nasjonene, hovedsakelig Argentina og Chile, er de mest interessante landene. De er veldig utstrakte land og spesielt i Argentina er det dessuten svak infrastruktur, sier Kjos i en kommentar til TDN Finans torsdag og avfeier samtidig Brasil som mindre interessant. -I Brasil er det for mye korrupsjon, i motsetning til Chile, som er veldig bra. Det er veldig vestlig, sier Kjos.