Samsung stopper produksjon av toppmodellen

Samsung har av sikkerhetsgrunner midlertidig stanset produksjonen av mobilmodellen Galaxy Note 7, det melder sørkoreanske medier.

Næringsliv

En Samsung-ansatt har uttalt til det sørkoreanske nyhetsbyrået Yonhap at beslutningen om en midlertidige produksjonsstopp ble tatt i et samarbeid mellom Sør-Korea, Kina og USA.Samsung vil foreløpig ikke kommentere saken.2. september stoppet Samsung salget av den aktuelle modellen etter flere klager på at batteriet har eksplodert eller tatt fyr under lading. Samsung har lovet å erstatte modeller som er blitt solgt, med nye, men det er meldt om flere tilfeller der erstatningstelefonene også har hatt tatt fyr, skriver Yonhap.I midten av september ble Samsungs toppmodell tilbakekalt fra det amerikanske markedet. (©NTB)

samsung
galaxy note 7
Nyheter
Næringsliv
Digital