Stordalen bygger milliardhotell i København

Hotellkongen Petter Stordalen bygger om et gammelt postkontor.

Turister og forretningsreisende kan snart se frem til å sjekke inn på et nytt, luksuriøst hotell i København, med en forhistorie litt utenom det vanlige, skriver Børsen.dk.Og ikke overraskende er det Petter A. Stordalen og hans nye selskap - Strawberry Property - som står bak. Ifølge nettstedet er det Københavns gamle postsentral, som ligger i Tietgensgade like ved Hovedbanegården som skal huse den danske hovedstadens nye luksushotell. - Da jeg hørte at postbygningen var til salgs tenkte jeg med en gang at dette kan bli et førsteklasses hotell. Post handler jo om kommunikasjon mellom mennesker, og denne bygningen er et perfekt sted å bringe mennesker sammen. Jeg liker tanken på om at Centralpostbygningen, som en annen Fugl Fønix, gjenoppstår som hotell, sier Petter A. Stordalen til Børsen.dk.Det nye hotellet skal bestå av 380 rom, fordelt på 25.000 kvadratmeter og tre etasjer.Prosjektet skal stå ferdig i 2020.