På denne tiden i fjor hadde Follo taxi 30 spontane turer, i år har antall turer steget til 490, skriver.– Vi har en økning på hele 1.533 prosent på praiede turer. På bestilte turer ligger økningen på 623 prosent, også det er utrolig bra, sier Agnete Archer, daglig leder i Follo taxi, til avisen.På grunn av den pågående lokførerstreiken er det spesielt turer til Oslo det har blitt flere av.Styreleder i Ski taxi, Ole Emil Johansen, sier de må si nei til mange som ønsker å bestille taxi hos dem.– Det begynner å røyne på. Vi har begrensede muligheter til å hjelpe kundene til NSB. Drosjene våre har mange faste oppdrag med syketransport og skolekjøring, så vi må si nei til mange turer, spesielt på morgenen når trykket er størst på telefonen, sier Johansen.Ski taxi, som har 37 biler, har så langt tjent om lag 250.000 kroner på streiken. (©NTB)