Toppblogger håvet inn 2,5 mill.

Den kjente bloggeren Sophie Elise Isachsen mer enn doblet inntekten fra 2014. 

Scanpix
Næringsliv

Som en av de mest omtalte bloggerne i løpet av fjoråret er det kanskje ikke så oppsiktsvekkende at 22-årige Sophie Elise Isachsen troner øverst med en inntekt på 2,5 millioner kroner, skriver Se og Hør. Det er mer enn en dobling fra 2014.Av dette betalte Isachsen over 1,1 millioner kroner i skatt og hadde en ligningsformue på drøye 70.000 kroner, ifølge Se og Hør.På 2. plass kommer 20-årige Anna Rasmussen, som med sin blogg hadde en inntjening på 2,2 millioner kroner i fjor, ifølge skattelistene.Caroline Berg Eriksen opplevde på sin side en økning i inntekt i 2015.Sammenliknet med 2014, hvor hun tjente i overkant av 1,3 millioner, endte inntekten på 1,9 millioner i fjor - altså 400 000 kroner mer.

sophie elise isachsen
anna rasmussen
caroline berg eriksen
skattelisten
skattelistene
Nyheter
Næringsliv