Etter fem år som administrerende direktør, slutter Ole Morten Damlien i digitalbyrået Creuna.- Jeg har hatt fem fantastiske år i Creuna sammen med usedvanlig dyktige kolleger. Nå opplever jeg at rollen som landleder i Creuna-konsernet har utviklet seg, derfor ser jeg det som helt naturlig for meg for å gjøre noe annet, sier Damlien, ifølge en pressemelding.De ansatte ble varslet på et allmøte i kantinen mandag.- Me synes det er synd at Ole Morten gir seg, men når det likevel skjer, er det mykje me kan takka han for. Creuna er i rivende utvikling, og Ole Morten har bidratt til vår solide posisjon i Norge. Sjølv har eg hatt eit svært godt forhold til Ole Morten og satt stor pris på vårt samarbeid, sier konsernsjef Arne Hjeltnes i meldingen.Styremedlem i Creuna, Torstein Harildstad, går inn i rollen som konstituert administrerende direktør for Creuna Norge.Harildstad var inntil nylig konsernsjef i Software Innovation, og har siden i sommer ledet arbeidet med implementering av den nordiske strategien.