Fra 29. oktober til 7. november er det stengt mellom Drammen og Stokke, og fra 7. november til 28. november er det stengt mellom Drammen og Tønsberg.Årsaken er at dobbeltsporprosjektet Holm-Nykirke trenger denne tiden til å koble sammen den nye parsellen med den eksisterende banen, gjøre ferdig inngangspartiet til stasjonshallen og teste alle systemer.Samtidig somvarsler om fire ukers stans på Vestfoldbanen, pågår lokførerstreiken for fullt. Dette fører til økt trykk på Ruters busstilbud i Oslo, som sier de har ikke anledning til å sette opp flere busser.– Ruter er ikke en del av streiken, så vi kjører ordinær trafikk og da er det klart at det blir fullere busser, sier Gro Janborg, kommunikasjonssjef i Ruter, til .Også tirsdag ble flere passasjerer stående igjen på holdeplassen fordi bussene var overfylte, ifølge avisa. (©NTB)