De to vennene Bill Gates og Warren Buffett startet
«The Giving Pledge»NB: Trykk på play-knappen i videoruten øverst dersom ikke intervjuet med Bill Gates starter automatisk.
i 2009, der de oppfordret andre amerikanske milliardærer til å bli med på å gi bort minst halve formuen sin til veldedige formål i løpet av sin levetid. Før de to møttes hadde Gates liten tro på at de to skulle ha noe til felles. Gates antok at Buffet «bare» var en finansmann som var opptatt av volumkurver og grafer.- Jeg trodde ikke hans måte å se verden på ville ha så mye til felles med min. Men han var helt åpenbart en som tenker systemisk bredt, sier Gates om vennen og bridgepartneren.- Warren Buffett sluttet å spille golf for et par år siden, dermed ble hovedgrunnen til at jeg spilte borte, så nå går det mest i tennis, sier Bill Gates i Bloomberg-intervjuet.