Totalt har NSB-togene fraktet 44,7 millioner passasjerer de første åtte månedene av 2016. Tallene inkluderer ikke Gjøvikbanen.– Kundene fortsetter å strømme til toget. Nå er vår jobb å gjenreise tilliten etter en lang og krevende streik, sier konserndirektør i NSB Persontog, Tom Ingulstad, i en kommentar til tallene.Den strekningen som har økt mest er lokaltoget mellom Bodø og Rognan, som har fraktet hele 25,9 prosent flere passasjerer sammenlignet med samme periode i fjor.Blant regionstogene er det strekningen mellom Eidsvoll og Skien som øker mest med 10,6 prosent flere passasjerer.På tre strekninger har trafikken gått tilbake. Det gjelder regionstogene mellom Oslo og Halden og mellom Oslo og Göteborg, der passasjerantallet har sunket med henholdsvis 2,2 og 1,5 prosent.På lokaltogstrekningen mellom Bergen og Arna har trafikken gått ned med 1,7 prosent i løpet av årets åtte første måneder. (©NTB)