Norwegian angripes av British Airways

Norwegian får knallhard konkurranse av British Airways på ruter mellom London og USA. 

Publisert 2. nov. 2016 kl. 15.35
Oppdatert 2. nov. 2016 klokken 15.43
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 101 ord

Etter to år med langdistanseruter ut fra Gatwick-flyplassen i London, får Norwegian nå økt konkurranse fra British Airways. Det melder bransjenettstedet Check-in.dk.Ett år etter at Norwegian lanserte en rute fra Gatwick til JFK-flyplassen, gjorde British Airways det samme, og nå tyder mye på at et kraftig angrep rulles opp. For en uke siden lanserte nemlig British Airways en helt ny rute til Fort Lauderdale, en rute Norwegian til nå har vært alene om, og nå er det også klart at det britiske flyselskapet lanserer en helt ny rute til Oakland fra mars 2017 - også den i direkte konkurranse med Norwegian.