Oljemiliardærer inn i Zlatans spillselskap

Lundin-familiens investeringsselskap kjøper seg inn i det svenske spillselskapet «Isbit».

Næringsliv

I slutten av september ble fotballstjernen Zlatan Ibrahimovic storaksjonær i det svenske spillselskapet «Isbit».Nå melder breakit.se at Lundin-familiens investeringsselskapet Back in Black også kommer inn med penger i selskapet.Totalt har Isbit hentet 19,3 millioner svenske kroner gjennom en rettet emisjon. Dette utgjør 15 prosent av aksjekapitalen.- Vi er svært fornøyd med at vi har etablert et samarbeid med Back in Black Capital. Vårt håp er at Back in Black, samt de andre nye eierne og et nytt styre vil tilføre ressurser og kompetanse for Ice Cubes fortsatte utvikling og vekst, sier Isbits administrerende direktør Markus Koos ifølge nettsiden.Transaksjonen verdsetter spillselskapet til 128,6 millioner kroner. 

isbit
spillselskaper
zlatan ibrahimovic
lundin
Nyheter
Næringsliv