I tillegg er Uppsala og Södermanland inne i landet og hele Gävleborgkysten nord for den svenske hovedstaden rammet av snøværet, melder TT.Også flytrafikken fikk merke vinterværet.varsler på sin hjemmeside at en rekke avganger og ankomster er innstilt eller forsinket.Uregelmessig trafikk med større forsinkelser og stengte holdeplasser på grunn av snø og hålke var standardbeskjeden som møtte bussreisende i Stockholm-regionen onsdag morgen. Enkelte steder stanset busstrafikken helt opp, og trikkene hadde også store problemer, skriver .Trafikanter i regionen som ble hardest rammet, ble bedt om å ikke legge ut på veien uten godkjente vinterdekk, og også flytrafikken fikk merke vinterværet. Politiet i regionen melder om mange singelulykker og kollisjoner, de fleste i Skåne.I løpet av formiddagen ble varslet fra det svenske meteorologiske instituttet utvidet til også å gjelde Västernorrland. Instituttet meldte i 11-tiden at det vil falle ytterligere 5 til 10 centimeter snø i løpet av dagen, men at det vil avta utpå kvelden og bevege seg nordvest over Sverige. (©NTB)