Vant milliardkontrakt på Færøyene

NCC har signert kontrakt tirsdag.

NCC har signert kontrakt om bygging av to veitunneler på Færøyene, går det frem av en pressemelding.Kontrakten består av to delprosjekter, og er betinget av at finansiering godkjennes av Landsstyret på Færøyene. Verdien på den først tunnelen er cirka 1,5 milliarder svenske kroner. Den andre tunnelen er betinget av en opsjon og verdien på denne er cirka 1,2 milliarder svenske kroner.- Vi har lang erfaring med bygging av tunneler i NCC, med spisskompetanse i vår norske virksomhet. Det er gledelig å kunne tilby kunden et totalkonsept som gir dem trygghet for gjennomføringen, sier Svante Hagman, direktør for forretningsområdet NCC Infrastructure, ifølge meldingen.Kunden er P/E Eystur- og Sandoyartunlar (EST), som eies 100 prosent av Landstinget på Færøyene.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også