Hotell-familie utvider for 100 mill.

Sundvolden-eierne Cecilie og Tord Laeskogen investerer nye 100 millioner i kurs- og konferansehotellet i Hole i Buskerud.

reise, hotell, luksus, seng
Næringsliv

– Vi trosser dårlige priser og overkapasitet og utfordrer Gardermoen på event- og kongressmarkedet, sier Cecilie Laeskogen til DN. Sammen mannen Tord Laeskogen eier og driver hun Sundvolden Hotel i Hole i Buskerud.DN skriver at nå bygger familien ny kongresshall på tunet. 1.260 kvadratmeter med 600 kvadratmeter foaje og åtte meter takhøyde. Den vil ha kostet omtrent 55 millioner kroner når de lokale håndverkerne er ferdige med jobben høsten 2017.Familien vil også utvide hotellet med ytterligere 60 rom til 332 hotellrom. Kun en håndfull hoteller i Oslo, på Fornebu og på Gardermoen er større. I tillegg kommer trolig en ny spaavdeling, skriver avisen.

sundvolden
hole
bukserud
laeskogen-familien
cecilie laeskogen
tord laeskogen
Nyheter
Næringsliv