New York Times-redaktør overtar i Huffington Post

New York Times-journalist og redaktør Lydia Polgreen er ansatt som ny sjefredaktør i Huffington Post etter Ariana Huffingtons avgang.

The New York Times - Foto: AP
Næringsliv

Polgreen har vært ansatt i New York Times i 15 år, der hun både har vært journalist og redaktør. 41-åringen kaller toppjobben i Huffington Post for en enestående mulighet.– Medias grunnleggende vansker med å forutse Donald Trumps valgseier i forrige måned viser hvordan journalistikken har sviktet i å strekke seg utover sine egne indre begrensninger, sier hun.Arianna Huffington var medgrunnlegger av Huffington Post og gikk av som sjefredaktør i august. Avgangen ble begrunnet med at hun ville bruke sin tid på et nystartet selskap med fokus på helse og velvære. (©NTB)

new york times
huffington post
Nyheter
Næringsliv