20 konkurser tirsdag

I dag, tirsdag, ble 20 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i dag konkursåpning i 15 selskaper.Akershus: Skedsmo Renhold og Byggservice AS.Oppland: Good Look Eyewear AS.Buskerud: Teknisk Kjemisk Produksjon AS.Telemark: Telemark Mur & Snekkerservice AS.Vest-Agder: Blomsterhjørnet Mandal AS; Snekker-Eriksen AS; Swank AS.Hordaland: Pepper AS; Pepper Drift AS.Møre og Romsdal: Cityhus Byggservice AS.Sør-Trøndelag: Perconsult Spesialtransport AS; Sentrum Bygg og Eiendomservice AS.Nord-Trøndelag:  Johannessen Anna Eftf AS; Q Eiendomsservice AS; Ståleksperten AS.I tillegg ble fem personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.

brønnøysundregistrene
konkurser
Nyheter
Næringsliv