Ansatte ville gå til sak – TV 2 trakk oppsigelser

To ansatte i TV 2 blir likevel ikke oppsagt. Kanalen bråsnudde da de to truet med å ta saken til retten.

Næringsliv

De to, som er ansatt i TV 2s promoavdeling, stevnet arbeidsgiveren for usaklig oppsigelse tidligere denne måneden. Samtidig varslet en annen ansatt at vedkommende ville gjøre det samme hvis kanalen ikke trakk tilbake oppsigelsen, skriver VG.– De er innplassert begge to. Jeg er veldig glad for at det endte slik, sier klubbleder Henrikke Helland i TV 2 til VG.TV 2s organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah C.J. Willand vil ikke kommentere saken.TV 2 er inne i en omfattende nedbemanningsprosess der det skal kuttes 177 faste ansatte for å spare 350 millioner kroner innen 2020. Forrige uke fikk 45 ansatte beskjed om at de ikke er blitt innplassert i organisasjonen. (©NTB)

tv2
nedbemanning
Nyheter
Næringsliv