Elkjøp lander på Oslo Lufthavn

Elkjøp har landet en avtale med nye Oslo Lufthavn, og kommer i løpet av 2017 til åpne to butikker for de reisende - en på innenriks og en på utenriks.

Næringsliv

Butikken som skal ligge i innenriksterminalen åpner i slutten av mars i år, mens utenrikstilbudet skal være på plass 30. juni.- Nordmenn blir stadig mer glad i å reise og samtidig er Oslo Lufthavn i solid vekst, med et årlig passasjerantall som nå overstiger 25 millioner. Vi i Elkjøp har vært til stede i nordmenns hverdag med merkevarer til lave priser siden 1960-tallet og når får vi endelig sjansen også til å hjelpe norske reisende med sine elektronikkbehov, sier konsernsjef i Elkjøp Nordic, Jaan Ivar Semlitsch.Butikken som skal åpnes i innenriksdelen av lufthavnen får navnet "Elkjøp Travel", mens utsalget på utenriks blir hetende "Dixons Travel". Sistnevnte merkevare kjenner man igjen fra større internasjonale flyplasser og har fått sitt navn fra Elkjøps britiske eiere, Dixons Carphone.Det er ventet at de to butikkene samlet vil ha en årlig omsetning på 130 millioner kroner. 

elkjøp
Nyheter
Næringsliv