Foto: Scanpix

Fusjonerer og danner entreprenørgigant

Entreprenørselskapene Betonmast og Hæhre Isachsen går sammen og danner en av Norges største bygg- og anleggsentreprenører.

Det fusjonerte selskapet skal hete BetonmastHæhre, og konsernsjef Jørgen Evensen i Betonmast beholder toppjobben.Les mer om Spetalens entreprenørdrøm– Betonmast og Hæhre Isachsen vil sammen danne ett av Norges største og mest komplette entreprenørkonserner innen bygg, anlegg og eiendomsutvikling. Sammenslåingen er en offensiv satsing som legger til rette for økt vekst og lønnsomhet, sier Evensen i en pressemelding.Under seg får konsernsjefen rundt 2.200 ansatte og en virksomhet som kommer til å omsette for anslagsvis 9 milliarder kroner i år.Fusjonen må godkjennes av konkurransemyndighetene, og planene er å sluttføre jobben i løpet av april måned. (©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også