Han er den mest verdifulle spilleren i Europa

Barcelona-stjernen Neymar er den mest verdifulle spilleren i Europa, ifølge en studie gjort av CIES Football Observatory.

Foto: AP Photo/Victor R. Caivano.
Næringsliv

Det skriver BBC , som igjen viser til CIES. Neymar verdsettes til 216 millioner pund, rundt 2,22 milliarder kroner.24-åringen er dermed mer verdt enn blant andre lagkamerat Lionel Messi (149 millioner pund) og Real Madrids Cristiano Ronaldo (111 millioner), ifølge studien.Manchester Uniteds Paul Pogba verdsettes til 136,4 millioner pund, tilsvarende rundt 1,4 milliarder kroner.Studien har blitt gjennomført av en gruppe akademikere. Disse har brukt en såkalt "transfer value-algoritme" for å komme fram til spillernes verdi. Alder, prestasjoner og kontraktslengde er faktorer som har spilt inn, skriver BBC.(©NTB)

neymar
fotball
Nyheter
Næringsliv