Han tjener 50 millioner i året

Mats Zuccarello er en av Norges best betalte idrettsutøvere. - Jeg har det superbra, sier hockeystjernen.

Mats Zuccarello - Foto: AP
Næringsliv

Med en New York Rangers-kontrakt på 18 millioner dollar ut sesongen 2018-2019, tjener Mats Zuccarello 50 millioner i året som stjerne i verdens beste hockeyliga, skriver D2.Årslønnen på snaut 40 millioner kroner gjør han til en av Norges best betalte idretsutøvere. I tillegg kommer det ifølge magasinet en rekke kommersielle jobber til en verdi på cirka 8,7 millioner kroner (for 2016).- Det er et enormt trykk rundt Mats. Jeg får henvendelser hver dag, både fra privatpersoner som vil møte ham i New York, og bedrifter som ønsker samarbeid. Tre forlag har tatt kontakt for å få utgitt biografien han, forteller Zuccarellos manager Kevin Skabo til magasinet.Hockeystjernen selv er godt fornøyd med tilværelsen.- Jeg har det superbra. Jeg får gjøre det jeg vil. Jeg får tjene gode penger på hobbyen min, sier Zuccarello til D2.

mats zuccarello
new york rangers
ishockey
Nyheter
Næringsliv