Medistim etablerer seg i Spania

Medistim ASA kunngjør at de etablerer eget datterselskap og salgsstyrke i Spania.

Næringsliv

Medistim ASA, et selskap som utvikler og selger medisinsk-teknisk utstyr for kirurgisk veiledning og kvalitetssikring av hjerte-, kar- og transplantasjonskirurgi, kunngjør at de etablerer eget datterselskap og salgsstyrke i Spania.Medistim har avsluttet samarbeidet med sin distributør og etablert eget selskap i Spania, Medistim Spain S.L. Sluttkundene vil nå håndteres direkte av to lokalt ansatte selgere basert i Barcelona og Madrid, med støtte fra hovedkontoret i Oslo.- Vi er svært fornøyd med å foreta denne direkte etableringen i Spania. På denne måten vil vi selv ta ledelsen og sørge for at installert base oppgraderes til MiraQ platformen med den kombinerte flow- og avbildningsteknologien, sier Medistims President & CEO, Kari E. Krogstad.

medistim
Nyheter
Næringsliv