Samsung doblet overskuddet i siste kvartal

Samsung doblet overskuddet i siste kvartal i fjor til tross for Galaxy Note 7-skandalen.

Næringsliv

I tidsperioden oktober til desember i fjor økte Samsung overskuddet med 50,2 prosent, opp til 7,9 milliarder dollar, tilsvarende omtrent 65 milliarder norske kroner.Etter problemene Samsung opplevde med telefonmodellen Galaxy Note 7 i fjor, var det ventet at Samsung ikke ville nå slike resultater før om ett år. Men verdens største mobilprodusent har satset spesielt på minnebrikker og andre produkter, som har bidratt til at selskapet har reist seg mye raskere enn analytikere ventet.Mandag bekreftet selskapet at årsaken til problemene med den omstridte telefonmodellen som ved flere tilfeller tok fyr, skyldtes feil med batteriet og i produksjonen. (©NTB)

samsung
samsung galaxy note
Nyheter
Næringsliv
Børs