Solskjær blir ikke landslagstrener

Ole Gunnar Solskjær bekreftet torsdag at han har takket nei til jobben som Norges nye landslagstrener.

Ole Gunnar Solskjær. Foto: Scanpix
Næringsliv

Kristiansunderen møtte pressen etter torsdagens trening i Akerhallen. - Vi har lagt planer for sesongen her, hentet inn trenere og spillere, og gitt dem mitt ord på at jeg blir i Molde. Og da blir jeg her, sier Solskjær til  NRK . - Jeg snakket med Nils Johan Semb på telefon, og har sagt det samme som jeg sier til deg. Vi har startet et løp her som vi skal fortsette med, fortsetter han. Bradley i samtaler med SembOgså overfor TV 2  og Romsdals Budstikke har han bekreftet at han er uaktuell som norsk landslagssjef nå. Solskjær avviser at det var press fra Molde-ledelsen som gjorde at han takket nei. - Nei, jeg har en fullstendig åpning der jeg kan gå hvis jeg vil, sier 43-åringen. Det er kun en drøy uke siden også Ståle Solbakken sa nei til jobben som ny landslagstrener etter Per-Mathias Høgmo. Også Bob Bradley har vært i samtaler med toppfotballsjef Nils Johan Semb.MidlertidigNorge møter Nord-Irland i VM-kvalifiseringen 26. mars. Fotballpresident Terje Svendsen har åpnet for at den kampen kan gå med en midlertidig løsning ved roret.- Vi håper å få på plass en langsiktig løsning for landslaget innen den tid, men det er vel så viktig at vi tenker langsiktig og bruker den tiden vi trenger for å få plass den løsningen. Vi har ikke satt noe tidsfrist eller premisser for den jobben, sa Svendsen til NTB onsdag. Fotballpresidenten ønsket ikke å gå inn på konkrete kandidater. - Jeg kan ikke si noe om hvilke kandidater og omfanget, men det finnes også navn som ikke er norske, sa Svendsen. 

ole gunnar solskjær
fotball
Nyheter
Næringsliv