Åpner konkurs i Vollviks nettbutikk

Hele 28 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund torsdag. Her er listen.

Brønnøysundregistrene kunngjorde i dag konkursåpning i 18 selskaper.Akershus: Nord Capital AS.Oslo: All Media AS; Asian Kitchen Mortensrud Torg AS; Norden Agentur AS; Pilegrim AS.Buskerud: Living Kitchen.Vestfold: Egynor Renhold og Service AS.Telemark: Handleriet AS.Rogaland: Frati Kvadrat AS; Glans Bilpleie og Renhold AS.Hordaland: Arven1868 AS; BHB AS; Celoniphi AS; Laksevåg Personell og Transport AS; Ludo AS; Vår Dag. Møre og Romsdal: Newwave Invest Limited.Sør-Trøndelag:  X Wire AS.I tillegg ble 10 personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her. Vollvik pepret med inkassokravNettbutikken Ludo AS eies 64,81 prosent av holdingselskapet Ludo Group, der Petroservice AS (Fredrik og Sigurd Haraldssøn Astrup) er største aksjonær med en eierandel på 23,21 prosent.Det Idar Vollvik-dominerte Tantor65 AS er nest størst i Ludo Group med sine 8,23 prosent.I Ludo AS er Tarjei Vedå Vangdal AS nest størst med en eierandel på 8,76 prosent.Finansavisen skrev i midten av desember at kreditorene peprer både Ludo AS og Ludo Group, som begge ledes av Idar Vollvik, med inkassokrav.