- Det er ikke noe tvil om at Uber funker

Førsteamanuensis ved Handelshøyskolen BI, Espen Andersen - ekspert på delingsøkonomi, forteller hva han tror blir fremtiden. 

02.02.2017

Torsdag var det delingsøkonomi som var tema da Førsteamanuensis ved Handelshøyskolen BI, Espen Andersen var gjest med Trygve Hegnar i studio. Både Uber og Airbnb stod på agendaen, og Hegnar ville svært gjerne vite i hvilken retning delingsøkonomien går.- Hva er det neste som kommer? Dele sykler, det høres nesten litt banalt ut. Dele bil - ok, skal jeg liksom dele bil med noen, slenger Trygve Hegnar ut. - Det neste som kommer er ikke, begynner Andersen, før han tar fatt på en forklaring;- Det som har skjedd nå er at vi har fått en hel masse løsninger som nabobil, nabobåt og dele verktøy og sånne ting. Det neste som skjer nå er at disse tingene slås sammen i plattformer, sier Andersen. Han trekker fred Ruter som et godt eksempel på hvordan det går til. NB!  SE HELE SENDINGEN VED Å TRYKKE PÅ BILDET ØVERST I SAKEN, ELLER KLIKKE PÅ DENNE LINKEN!