Enorm interesse for Ludo-restene på Finn.no

Restene av Ludo-lageret selges på Finn.no, og selskapet som har fått salgsoppdraget melder om stor interesse.  

Idar Vollvik - Foto: Scanpix

Torsdag for en uke siden ble det åpnet konkurs i Idar Vollviks nettbutikk etter et momskrav på 329.000 kroner fra Skatt Vest.– Nå er det ikke lenger tilstrekkelig å innfri kravet fra kemneren når det er åpnet konkurs. Da må man gjøre opp all gjeld for å få tilbakelevert boet. Man kan ikke forskjellsbehandle, sa bostyrer Egil Horstad i advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig til Finansavisen etter konkursåpningen.Både Vollvik og og styreleder Svein Johnsen ønsket tilbakelevering av boet, ifølge Finansavisen, og skrev blant annet følgende på nettsidene til Ludo:«Ved en formalia feil ble LUDO i går slått konkurs. Dette vil bli omgjort i løpet av kort tid. Vi ønsker deg en hyggelig handel!»Selges på FinnTidligere denne uken ble imidlertid hele konkursboet til Ludo lagt ut på Finn.no.I annonsen kan man lese at selskapet Asbjørn Neverdal AS har fått i oppdrag å selge varelager, driftstilbehør, domene, telefonnummer etc. Det opplyses videre at varelister kan oversendes ved forespørsel.Styreleder Asbjørn Neverdal forteller til Hegnar.no at de raskt etter konkursåpningen fikk oppdraget med salget, og at det har vært stor interesse blant potensielle kjøpere.- Det har vært en enorm etterspørsel, sier han.- Så dere kommer til å få solgt alt ganske fort med andre ord?- Vi har allerede fått inn bud som er såpass at vi er vel allerede i mål, avslører Neverdal overfor Hegnar.no.