Petter Stordalen: - Skal du ha det feteste, da koster det penger

Petter Stordalen overtar hotell ved Kastrup. Det kom overraskende på den amerikanske hotellgiganten Hilton.

Tirsdag ble det kjent at Petter Stordalen investerer en milliard kroner i flyplasshoteller ved København lufthavn, Kastrup.Stordalen skal overta Hilton-hotellet ved flyplassen. Nyheten skal ha kommet overraskende på den amerikanske hotellgiganten, ettersom selskapet egentlig hadde flere år igjen av leieavtalen, skriver DN.- Det er klart de er overrasket. Både de ansatte og Hilton-kjeden som plutselig fikk beskjed mandag kveld om at de skal være ute om bare to måneder. Sjokkert er nok et bedre ord, sier Stordalen.Ifølge avisen åpner avtalen for oppsigelse forutsatt at Hilton får betalt leie i et visst antall år. Dette skal Stordalen nå ha gått med på å betale for å sikre seg hotellet.- Jeg kan ikke kommentere DNs opplysninger om dette. Men det er totalpakken her som gjør at vi kom i posisjon til å kunne inngå dette partnerskapet med lufthavnen. I motsetning til mange av de andre hotellaktørene, kan vi investere også i eiendom når vi synes det trengs, sier Stordalen til avisen, som spør om det ikke var han som også var villig til å betale mest.- Vel, skal du ha det feteste, da koster det penger, sier hotellkongen.